fallback

Общ преглед

Турски граждани са задържани на Капитан Андреево за притежание на два пистолета и 5200 патрони, съобщиха от Агенция "Митници".

Рано тази сутрин служители от мобилна митническа група са селектирали за проверка по метода "анализ на риска" влизащ от Турция в България лек автомобил с австрийска регистрация. В колата са пътували мъж и жена, турски граждани.

Извършена е физическа проверката на автомобила, при която митническите служители са открили два бойни пистолета и 5 200 патрона за тях.

Единият пистолет е бил укрит в пълна опаковка за прах за пране. Другият пистолет е бил разглобен. Частите му, опаковани във фолио, са били разпределени в изпразнени кутии от лекарства.

5 200 бойни патрони са били укрити също в опаковки от прах за пране, допълниха от агенцията.

Оръжието, патроните и пътниците са задържани. За случая са уведомени компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Сигурно за да се защитатават от бежанците, половината от които не знаят от къде са, но понеже са тръгнали да бягат и няма спиране, докато не докопат страна подходяща за "интелектуалният" им капацитет.

17

Въстание

преди 8 години

В Кърджалийско жителите са по-добре въоръжени от БГ армия, за едни пистолети проблем са им направили.Бунта иде!

16

за сведение

преди 8 години

На вся'кви пернати шарлатани,има държава България(колкото и да ви е яд),има и държава Турция,никой не ви задържа тук. Колкото до националните ни герои,то и вашите,, велики"султани не са нищо повече от неуки главорези

fallback