Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

18-годишно момче е починало след побой в центъра на Враца. Инцидентът е станал около 13 часа днес близо до Дома на науката и техниката.  Младото момче е издъхнало в Спешното отделение на врачанската болница, пише Булфото.

Между пресичащи младежи и шофьор на автомобил с регистрация от София - Област се заформил скандал. Повод за разменените остри реплики най-вероятно е било отнето предимство на пешеходците.

Шофьорът излязъл от колата и се стигнало до саморазправа с младежите. Водачът извадил бокс и ударил с него единия от пешеходците, който е откаран в болница. Все още обаче няма официално потвърждение за тази версия.

Според друг очевидец бой е имало между двама души, които са излезли от една и съща кола.

Според трети - между хора от две коли, заради отнето предимство.

Говорителят на Областна дирекция на полицията в града Красимир Василев посочи, че извършителите на деянието са двама.

Единият от участниците в побоя е задържан, а другият се издирва. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Гацко

преди 8 години

Никой, никого не е убивал ! Тодор е нападнал братята с бокс, ударил ги е по няколко пъти, след което се е опитал да избяга, но те са го задържали и са чакали полицията да дойде. По време на задържането му, пак се е опитал да удари единия. Преди да припадне са дошли негов приятел и майката на Тодор а той се е хилел и казал "Да дойде полицията да видим, кой, кой е", след което е припаднал от превъзбуда. Имал е сърдечни проблеми.

41

АЗ

преди 8 години

Който убива трябва да бъде убит. Това е нормалната реакция, която трябва да има държавата и обществото по отношение на 100% доказаните и известни убийци.Затова ДА на смъртното наказание. Когато знаят, че убивайки ще платят със собственият си живот - тогава ще се замислят дали да убиват.

40

Иван

преди 8 години

Жалка, пробита, умираща държава. Дано на тези *** не им се размине затвора.

fallback