Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицейска операция се провежда в София в района на ул. „Братя Миладинови”, съобщава “Фокус”, като се позовава на информация в МВР.

Масираната полицейска операция, която се провежда на територията на столицата, е разнопосочна, посочиха от министерството.

От там уточняват, че действията на полицейските служители на територията на града са рутинни, а акцията се провежда на места, които са интересни от оперативна гледна точка.

На този етап от МВР обаче не пожелаха да коментират подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

Акции...какви акции-на борсата ли?Карат с 10 км/ч. да се правят на интересни и чакат само да ги изпревариш и ти пускат буркана...Навсякъде по света полицията спомага за улесняване на движението,а тука-дай да се правим на лоши,да караме с 10 и да праим задръстване...Харчат нафта и данъците ни напразно и имаха нахалството и да протестират нищоправещите фураж(к)и!!!

11

хахах

преди 8 години

Просто търчат за да симулират дейност :)) И как да дадат повече информация като незнаят що търчат. Ей така за здраве. То и на жена си любовника БГ полицай ще се направи , че не вижда ако му даде рушвет :)) Смешницииииииииииииииииииииииии

10

Анонимен

преди 8 години

"Аз повече от всеки съжалявам, когато има убийство, но то го има във всички държави в света. Нали гледате сериали всеки ден по действителни случаи, особено "От местопрестъплението: Маями", така че не е нещо, което се случва само в България".На това му казвам "прИмиер".Оправя държавата по модела на филмов сериал.Убийства има навсякъде по света и ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ.Не гледате ли тАлАвизия, бе мат'триала?!

fallback