Снимка: Bulphoto, архив

Разследването на двете убийства в София върви много ритмично. Това заяви зам.-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев, цитиран от агенция Фокус.

Още по темата

"Имаме вече конкретни насоки, но в случая е важно, че няма да си позволим да пристъпваме към действия по реализация, без да сме сигурни, че доказателствата, които имаме към настоящия момент са достатъчни за мярката за неотклонение на лицата, които считаме, че са съпричастни към двата случая", коментира Арабаджиев. "Става дума за убийствата на Стоименов и Антов. Имаме насоки, имаме версии", допълни той.

Комисар Арабаджиев бе категоричен, че двете убийства не са свързани помежду си. "Поне мотивите, които са ни ясни на този етап, дават насоки за размисъл, че няма нищо общо между двата случая", каза също Арабаджиев.

Той увери, че разследването върви ритмично, както по линия на извършителите, така и по линия на поръчителите на двете убийства.

"Стеснен е кръгът и по единия и по другия случай, имаме конкретни насоки. Знаем от тук нататък какво предстои, но няма да коментирам версии, докато не задържим извършителите. Има вече конкретика, която ни обнадеждава", поясни Арабаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase