Обирът в Люлин. Снимка: БулФото
fallback

Три или четири са престъпните банди в София, подобни на тази, обрала банковия клон в кв. "Люлин", съобщи Мирослав Данаилов от сектор "Грабежи" в Националната полиция пред БНР.

Oще по темата

При бягството си след обира на банката нападателите са се блъснали с джипа си в камък, обясни още той.

Полицията продължава да издирва сив лъскав джип със затъмнени стъкла, с който са избягали мъжете, обрали банката. Бил паркиран на неестествено място – на поляната.

"Оттегля се през релсите и пак през тревните площи, много неестествено. Излиза на булеварда, който е много натоварен по това време", обяснява Данаилов.

Даже предизвиква леко ПТП, но с камък, а не с друг автомобил. Четири лица влизат в обекта, има и един шофьор, който не напуска автомобила, тоест общо са петима. Действат доста спокойно и хладнокръвно, така че аз считам, че имат предишни регистрации, допълни той.

Полицията подозира, че бандата, опитала да обере заложната къща в "Красна поляна", вероятно е извършител на въоръжен грабеж преди време пак в София. Тя е и единствената, която работи по този начин, без подготовка и специална техника, разказва Мирослав Данаилов.

"Това е единствената бригада, за която в момента мислим, че действа така в София и тя със сигурност няма дълго време да работи", обяснява той.

От МВР апелират към хората да бъдат внимателни и да подават сигнали, ако станат свидетели на съмнителни автомобили или на хора със съмнително поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

МАГИ

преди 8 години

До тихомир томов БРАВО! ТОЧНО КАЗАНО! ПЪРВО ДА ХВАНЕМ БАНДИТИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА , РИБАТА МИРИШЕ ОТКЪМ ГЛАВАТА, СХЕМАДЖЙЙТЕ СА ТАМ!НЕ НИ РАЗСЕЙВАЙТЕ С БАНКИТЕ! ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ! ИСТИСКИТЕ ОБИРДЖИИ И МИЛИОНЕРИ СА В УПРАВЛЕНИЕТО, НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МИСЛИ З А ХОРАТА! ЗАТОВА НЕЗНАМ ПРОСТО ДОКОГА ТОЯ НАРОД ЩЕ ТРАЕ............

8

тихомир томов

преди 8 години

Едната банда върлува в Парламента , другата в министерски съвет , третата ги назначава във властта след одобрението на най-големия кръстник от Тел Авив ! Останалите са на свободна практика - каквото забършат .................

7

Анонимен

преди 8 години

почти съм сигурен че в бандата има поне 1 ченге, нито стотинка за облечените в униформа дилъри и крадци!

fallback