Снимка: Facebook
fallback

Тежко е състоянието на единия от пострадалите след масово сбиване между чужди граждани в района на "Лъвов мост" тази нощ, съобщи за "Фокус" говорителят на "Пирогов" Мария Пойразова.

Тя уточни, че в лечебното заведение са били приети двама мъже, като състоянието на единия от тях е сериозно.

"Той има прободно нараняване в областта на корема със засягане на органи. Настанен е в хирургията", обясни Пойразова.

Oще по темата

"Другият е приет в травматологията. Той е с прорезни рани в областта на кръста и на едното бедро. Раните му са обработени и той е в стабилно състояние, без непосредствена опасност за живота към момента", уточни Пойразова.

Припомняме ви, че трима чужди граждани получиха прорезни рани след масово сбиване в района на "Лъвов мост" на 5 януари вечерта. Сигналът за инцидента е получен около 20:50 часа.

Вследствие на сбиването трима бяха откарани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Предприети са полицейски действия по проверка на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Спасова

преди 8 години

"ранените" мигранти имат ли здравни осигуровки, ще платят ли и колко?

45

Анонимен

преди 8 години

Нямало държава ...Велика глупост!Държавата е такава, каквито са гражданите в нея.Държавата не може да носи вина, тя е организация.Хоората са виновни за това, че една държава е смотанна.

44

Калина

преди 8 години

Мужете български само тук, по форумите ли показват мускулите си?Не е ли време да започнат да правят групи за охрана, да обикалят горещите точки и да гърмят. Аз идвам с вас!И без друго държава няма, време е ние да се защитим сами!

fallback