Снимка: БулФото
fallback

Общ преглед
35-годишният Благой Сапунджиев е убиецът, затрил днес 29-годишната си съпруга Йорданка и 5-годишната им дъщеря Петя.

Причината за трагедията, разиграла се в пловдивския квартал "Кючук Париж", е огромен кредит, след който семейството изпаднало във финансов колапс заради невъзможността да го изплаща, научи Dnes.bg.
Oще по темата
Семейството живеело на улица "Асен Христофоров".

Около 5 часа тази сутрин съседка чула три изстрела. Към 11 часа в кооперацията дошла разтревожената майка на мъжа и поискала от домоуправителката ключове за апартамента на младото семейство, защото те не отговаряли на обажданията й.

В крайна сметка кумът на семейството се спуснал по въже от горния етаж, за да стигне до терасата на Сапунджиеви и пред очите му се разкрила ужасяващата картина.

Благой работел като шофьор на цистерна, а Йорданка – като счетоводител.

Някои от съседите разказват, че двамата били разделени заради патологичната ревност на мъжа. Благой бил изключително ревнив и съседите са ставали свидетели на шумни скандали. На мястото е открито и оръжието на престъплението.

Трагедията се разигра три години след касапницата на бул. "Македония" в Пловдив. Тогава бившият военен Георги Тепавичаров застреля съпругата си Николинка и двете им деца. Труповете бяха открити от брата на убития Георги.

Отключвайки жилището, той се натъкнал най-напред на трупа на младата жена в спалнята. Впоследствие стана ясно, че причината за убийството е невъзможността им да изплащат кредит, който изтеглили, за да финансират семейния си бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

до 123

преди 8 години

Евразийски ценности.

96

Анонимен

преди 8 години

Що пишете глупости бе??? Разследването доказа, че не са имали финансови проблеми хората.

95

Анонимен

преди 8 години

Няма страшно! Банката не е загубила! Ще разпродаде имуществото, даже ще е на печалба!

fallback