Снимка: архив Булфото

19-годишният син на пловдивския депутат от БСП Георги Търновалийски е в болница с хематом на окото и рани по лицето, след като бе пребит от ММА боец и фризьорка.

Нападателите - Сюрен Борисов и Пепа Мошукова, на 24 и 26 години, са задържани. От прокуратурата уточниха, че срещу тях е образувано досъдебно производство за нанасяне на телесни повреди на трима души по хулигански мотиви, пише "24 часа".

Двамата приятели на Жулиен са с разцепени устни и травми по носовете. Единият има и няколко шева на бузата, както и пукнат глезен. Тримата бити младежи, които са студенти, разказали пред полицията, че инцидентът е станал в неделя пред популярно заведение в града.

Там празнували рожден ден с компания. На излизане от кръчмата момчетата препречили пътя на кола, която излизала от паркинга. На волана й била фризьорката Пепа, а до нея приятелят й Сюрен Борисов, който има предишна условна присъда за грабеж и нанасяне на телесни повреди.

Студентите и пътниците в автомобила си разменили гневни реплики, след като Мошукова излязла и ударила шамар на депутатския син. ММА боецът на свой ред също изскочил и нападнал студентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase