Снимка: Булфото
fallback

57-годишен мъж от Бургас загина при случайна стрелба по време на лов в местността "Света Марина" край Малко Търново. Това съобщиха от ОД на МВР – Бургас за "Фокус'.

Оттам уточняват, че около 14.11 часа днес в Районно управление – Малко Търново е получено съобщение за инцидент, възникнал по време на лов, при който в областта на главата е прострелян 57- годишният мъж.

Установено е, че двама мъже, на 57 и 73 години, участвали в ловен излет в местността "Света Марина" край Малко Търново. Вероятно поради невнимание 73-годишният произвел изстрел и прострелял със законно притежаваната си ловна пушка 57-годишния бургазлия, който загинал на място.

Дошлите на местопроизшествието полицейски служители извършили щателен оглед и разпитали за инцидента останалите участници в лова. Стрелецът е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел отрицателен резултат.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Малко Търново. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Див Петел

преди 8 години

Да са живи и здрави и двамата и пак да ходят на лов....

37

Трей

преди 8 години

До ядддМай бях бан-нат за "политически некоректните" си коментари и пои постове бяха изтрити затова ти отговарям сега. Заповедта "не убивай" се отнася само за предумишлено убийство на човек, тя не се отнася за животни, самозащита и война. Човека създаден по образ и подобие божие е поставен за наместник на Бога на земята и в негови ръце са предадени всички животни.

36

яддд

преди 8 години

До Трей Предишния коментар беше пак от мен.И последно ще ти кажа нещо-оръжията са за защита,който ползва оръжие за да убива с кеф... Питай Бог-той ще ти обясни какво става въпрос.Общуването с Бога е хубаво нещо,не се отклонявай,на прав път си,тъкмо ще разбереш защо слоновете,та горите,та Африка...Ще разбереш също,че такива заблудени като тебе вярват на други подобни,които обвиняват слоновете и в същото време прибира милиарди от добив на дървесен материал в същата гора.

fallback