Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Петима души, сред които и две непълноленти момчета, са настанени в болница след жесток бой в центъра на Варна.

Инцидентът е станал в неделя, минути преди 20 ч., на ул. "Коста Тюлев" в близост до Колхозния пазар, съобщи "Дарик".

Между две групички възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа. В мелето са използвани ножове и твърди предмети, съобщават от полицията.

Най-тежко е пострадал 24-годишен мъж, който е транспортиран в болница с прободна рана в областта на стомаха и гръдния кош. Младежът е опериран, няма опасност за живота му.

18-годишно момче от Варна е прободено в гърдите, за неговия живот също няма опасност. Негов връстник е получил наранявания по главата.

Непълнолетен тийнейджър от морската столица е с контузии по главата и тялото. Друго непълнолетно момче от Поморие също е настанено за лечение с порезна рана в скулата.

По случая е образувано досъдебно производство. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до възникване на саморазправата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Случаен

преди 8 години

Да бяха ги ставили да се избият, та да се изчисти малко ***. Крайно време е да оставим природата да си свърши работата. Докато има такива *** нормалните хора ще живеят в страх!

13

АМАН

преди 8 години

Тъпата Пасмина която остана в пределите н тази Малка државица Оскотяли Животни търкащи Билетета за Милиони представящи си Стрхотната Кола и Тъпата Кифла седнала до него и му Прави "Бибок", докато той е Напълно щастлив !!! Страшна Простотия...

12

Анонимен

преди 8 години

Въъй,алооо журналята!!! КОЯ Е ТАЯ МОРСКА СТОЛИЦА , че не разбрааме ???? После кажи , че не нагнетяват напрежение ??

fallback