Снимка: Булфото, архив
fallback

54-годишен мъж е загинал след като е бил ранен при престрелка в Чирпан. Екшънът в града се е разиграл в събота следобед, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Престрелката е възникнала между двама души, пътуващи в лек автомобил "Мерцедес" и мъж, който се е намирал на улицата, съобщава “Фокус”.

В резултат на разправията мъжът прострелва единия от пътниците в ръката, а той, отвръщайки на огъня, прострелва смъртоносно мъжа с ловна пушка.

Двамата пътници в лекия автомобил са задържани в Районното полицейско управление, а на стрелецът е с мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Шаран_БГ

преди 8 години

Вай,вай.... Не забравяйте къде живеете, момичета и момчета ! Обикновеният и почтен човек е обезоръжен и без възможност за собствена защита.За него никой не се и тревожи! Констентуцията е хубава, но е напечатана на много дебела хартия ! У когото трябва, у него има "джилеза"Аз тъй и не разбрах например, какъв човек беше оня бай Петко от Лясковец, дето имаше доста пушкала и джепане, че утрепа и човек от МВР." Наш човек" ли беше ?..

18

Анчо

преди 8 години

Дядо ми разправяше, че на една чирпанска сватба отивали толкова жертви, колкото в едно македонско въстание. :D

17

тихомир томов

преди 8 години

До Анонимен 23 Не е изключено някой от полицаите , които бяха обкръжили къщата на Чакъра да е гърмял по Алексей Петров , защото Боко е имал алиби за оная сутрин !

fallback