Снимка: кадър Нова тв
fallback

Почина ученикът от Разлог, който беше ударен от греда от футболна врата в час по физическо, предаде "Нова тв".

Лекарите в "Пирогов" се бориха за живота му, но момчето беше с тежка черепно-мозъчна травма и вътрешни кръвоизливи. Утре в Разлог е обявен ден на траур.

Момчето пострада в час по физическо възпитание, а причините все още се изясняват.

Инцидентът се случи около 12.00 часа на 2 декември. По информация на очевидци момчето се е люлеело на греда на футболна врата, която е паднала върху главата му.

Кметът на Разлог Красимир Герчев заяви, че стоманените въжета, с които футболните врати в училището са били закрепени към оградата на игрището, са били прерязани и откраднати.

"Спешно сформирана комисия от общината е направила оглед на училищния двор, прегледана е основно и документацията на спортното съоръжение", заяви още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Алекс 1

преди 8 години

До народът "Стягането" на дисциплината, уви, отдавна е само мил и скъп спомен от детството ни, когато сутрин задължително имаше физзарядка, когато учителите и директорът стояха на вратите и посрещаха учениците, когато родителят плесваше един як шамар на отрочето си, когато го заслужи и когато учителят се оплаче от поведението му.На кого, моля, да забраните да се полюлее за артистичност, на футболната врата?На кого ще забраните да си пуши, щото не му се влиза в час? А после...?"Берем" плодовете!

56

Мислещ

преди 8 години

Не знаех, че в България вече е въведена цензура. Това е изтриването на подбрани обозначения, които някому се струват политически некоректни. Бях написал "вайкане по ***". Не мисля, че една точна дума може да бъде "неудобна". Неудобно става, когато някой инфантилно си въобразява, че чрез заместване на едно название с друго ще се решат съществуващите проблеми.

55

60р

преди 8 години

Абсолютно същия случай имаше преди години, пак така желязна врата за футбол уби дете в училищен двор. В БГ масата хора са кръгли идьоти. Не може да завариш 100 кг желязо, които не се държат на нищо и да ги оставиш просто така в двор с деца.

fallback