Снимка: архив Bulphoto
fallback

Санитарка от Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград е била бита късно тази нощ от придружител на пациент, съобщава Агенция "Фокус". Нападателят е успял да избяга, но към този момент той се издирва от органите на реда.

51-годишната жена е удряна и ритана в асансьора, водещ към отделението по Образна диагностика, което се намира на 4-я етаж в поликлиниката. Към 01.30 часа след полунощ линейка на Център за спешна медицинска помощ - Благоевград е докарала в Спешно отделение, мъж на около 70 години, който е с наранявания, след като паднал от леглото в дома си.

Мъжът е бил прегледан от дежурния лекар и изпратен на скенер. Санитарката поела пострадалия, имайки предвид тежкото състояние на пациента, за да го транспортира с носилка до скенера.

През това време е пристигнал и 37-годишният син на пациента. Той тръгнал след санитарката, която е придвижвала носилката с баща му. В асансьора, който се задвижва от чип, синът се навежда над баща си и след размяна на няколко реплики е започнал да го удря по главата.

На излизане от асансьора, най-неочаквано 37 - годишният е сграбчил санитарката за косата и започнал да блъска главата й в стената, но не приключил до там, започнал и да я рита. Санитарката е успяла да се отскубне от нападателя си и е слязла в Спешно-приемно отделение, където е казала, че е нападната. Дежурните са подали сигнал към полицията.

Нападателят е успял да избяга преди пристигането на патрула. Полицията издирва нападателя. На нападната санитарка е направен първичен преглед, който не е установил тежки травми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

neo5

преди 8 години

Този син чувам по новините, че е с психически отклонявания, но има доста санитарки на които ти иде да... "е сграбчил санитарката за косата и започнал да блъска главата й в стената". Това лято лежах почти месец в болница и имаше такива дето са по някакъв начин озлобени и не си вършат работата така да го кажа.

16

Анонимен

преди 8 години

Нещо ме съмнява, че 70-годишният баща е получил нараняванията у дома си вследствие на падане от леглото. Явно е бил пребит и затова се е наложило да го докарат в болницата. В асансьора явно кавгата е продължила.Хуманно е той да получи медицинска помощ, но не мога да не се запитам дали някой в цялото семейство има здравни осигуровки, получени вследствие на това, че работи и си плаща вноските? Възрастният баща е пенсионер, той се счита за осигурен, но дали е работил през последните 26 г.?

15

65

преди 8 години

Забележете-първо бие пациента ,който му е баща ,после бие и санитарката.А някой друг май ебил пациента в къщи.

fallback