Снимка: кадър Нова тв
fallback

Има задържан по случая с убийството в девненския кв. "Повеляново". Това каза за Агенция "Фокус" – Свилен Шитов, кмет на Девня.

Oще по темата
Арестуваният е мъж на 33 години, който ще остане в ареста за 72 часа.

Нападателят е пробол няколко пъти с нож своята жертва, като един от ударите е бил фатален, отчитат от прокуратурата.

Припомняме, че в жилищния квартал, рано сутринта вчера бе открито тяло на млад мъж. Сигнал за криминалното престъпление е постъпил в полицията около 6.25 в събота. Случаят се наблюдава от Окръжна прокуратура-Варна.

На мястото е имало и пострадал, който е настанен в болнично заведение във Варна. По повод недоволството на хората и проблемите, свързани с обекта- дискотека, в която се предполага, че са били убитият и пострадалият, Свилен Шитов коментира, че темата не е от днес или вчера.

Той посочи, че като човек, който представлява община Девня, е задействал процедура много преди трагичният инцидент.

"Предприел съм действия за прекратяване на договора и причината е една единствена-това, че многократно са сигнализирали жителите в кв. "Повеляново" за проблеми, които са всеизвестни на всички", допълни Свилен Шитов.

Дискотеката, където се е разразил скандалът, се славела като свърталище на наркомани и побойници. Хората в "Повеляново" разказват, че тормозът със заведението е от години. 

"Предприехме действия за прекратяване на договора с ползвателите на помещението", каза пред "Нова тв" Шитов.

Към този момент полицията и Окръжна прокуратура във Варна не коментират подробности, свързани с инцидента, тъй като работата по установяване на причините и обстоятелствата довели до престъплението, продължава.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 8 години

Почти във всяка дискотека кръчма бар пивница или чалготека по провинцията стават такива неща.Почти всяка вечер.И в София е така.Дивите *** като обърнат чашка-две и почват да искат да леят кръв.

2

Анонимен

преди 8 години

Цв.Цв.?

1

Западноевропеец

преди 8 години

100 % някой от електората на Болен.

fallback