Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Петима души са пострадали при катастрофа на пътя Пловдив – Хасково при разклона за Садово, съобщиха от МВР.

Около 17:40 часа във вторник 81-годишния водач загубил контрол над своя "Опел" при ляв завой. Колата навлязла в насрещното и се ударила във "Форд".

За лечение в болница е настанена 58-годишна пътничка от първата кола, възрастният шофьор е освободен за домашно лечение със счупен глезен.

След преглед за домашно лечение са освободени и 24-годишният шофьор на форда и двама негови спътници – жена на 28 години и мъж на 29 години, поясниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Алооо

преди 8 години

До ОбективенТи не си у ред!!! Да забранят на хора под 33 да шофират! Мнооого си обективен, да знаеш!

13

23232

преди 8 години

Най-опасно си остава шофирането по междуселски пътища и разни шорткъти в храсти с каквито е осеяна цялата страна... Повечето от шофьорите са без книжки изобщо, пийнали и хапнали и най-вече са сигурни, че няма кой да ги проверява за нищо... а що се отнася до възрастта - вече всички са изтрещели

12

Обективен

преди 8 години

Всеки знае, че по-опасни са младите шофьори, а не по-възрастните. Най-добре е да забранят на хора под 33 години да шофират, а после до 40 години само с придружител. Колкото до възрастните шофьори, там няма никакъв проблем - те шофират докато могат, после сами спират да шофират, когато преценят, че вече не могат. Някои от тях и на над 80 години шофират по-добре от повечето шофьори на 40-50 годишна възраст.

fallback