Снимка: Булфото, ахрив

Само няколко часа след като Алексей Петров обяви, че дава 100 хил. долара на този, който му даде информация за атентата срещу него, с втори основен свидетел по делото "Октопод" се случи инцидент.

По информация на bTV неизвестни са посекли с брадва Пламен Устинов в Тетевенско.

Още по темата

По информация на областната дирекция на МВР в Ловеч 45-годишният мъж е пострадал при битов скандал. Сигналът е получен малко след 13.30 часа.

По първоначални данни двама съселяни - Устинов и мъж на 52 години, по неизяснен засега повод подновили стара вражда между семействата си. При свадата на улица в селото Пламен Устинов счупил стъкло на автомобила на опонента си. Скоро в конфликта се включили и двамата синове на каращите се мъже.

Според информацията до момента 52-годишният мъж нанесъл удари с брадва на Устинов. В отговор синът на пострадалия го нападнал. И двамата са откарани към болнични заведения за оказване на медицинска помощ, информират още от полицията.

От Центъра за спешна медицинска помощ съобщиха за БТА, че при тях е постъпил сигнал за един пострадал, на 45 години - Пламен Устинов. Пациентът е в съзнание, с рани на главата и шията, в момента е във филиала в Тетевен и ще бъде транспортиран в неврохирургията в плевенската болница.

За случая е уведомена прокуратурата. На място са изпратени полицейски служители, които изясняват обстоятелствата около инцидента.

Припомнями ви, че по-рано днес стана ясно, че друг ключов свидетел по делото "Октопод" -  Георги Цветанов, загина при автомобилна катастрофа на АМ "Тракия".

През 2012 г. посеченият с брадва Устинов заяви под клетва в съдебната зала, че Алексей Петров е поръчал убийството на един от най-богатите българи - Васил Божков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase