Снимка: архив, Булфото

Бизнесдамата Евгения Банева обяви, че не за първи път им подхвърлят бомба и правят опити за сплашване срещу нея и семейството й.

Още по темата

"Това не е първият инцидент, който е свързан с мен и наши фирми и офиси. И за тези инциденти, които се случват, съм подала над 17 жалби в прокуратурата, Върховната касационна прокуратура, Софийската градска прокуратура", каза тя пред Нова тв в коментар на вчерашното нападение на офис на семейство Баневи на столичния булевард "Витоша".

"Знам кое е това лице и коя е тази фирма. И днес на Facebook страницата на туристическия холдинг ще бъдат извадени всички прокурорски преписки с входящите номера досега", обеща тя.

Евгения Банева уточни, че това е втори опит за хвърляне на бомби в техен офис.

"На 7 ноември беше направен опит за запалване на централния ресторант във в.к. "Русалка". По същото време миналата година бе запалена нашата вила в Русалка. Няма да цитирам имена. Не е моя работа да го докажа. Но това са действия срещу мен, моята фамилия, срещу наши служители, които целят ежедневен тормоз, който е свързан с постигане на определени икономически интереси", настоя тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase