Снимка: Булфото, ахрив
fallback

35-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в село Илия Блъсково, съобщиха от МВР-Шумен.

Пострадалият е от село Мадара. Тази сутрин мъжът, който управлявал лек автомобил Фолксваген "Голф", опитал да заобиколи спрели на кръстовище автомобили, но се блъснал в насрещно идващ ТИР.

Вследствие на удара водачът е откаран с линейка в шуменската болница, където след преглед е установена черепно-мозъчна травма.

Настанен е в болничното заведение с опасност за живота. Започнато е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

до Анонимен №1

преди 8 години

Акъде прочетохте,че е починал,че пишете смъртта на човека?!Жив е,слава Богу!Иначе съм съгласен с вас,че тези автомобили,т.е. водачите им,са преките виновници...И между другото,който е писал новината знае ли на кое му викаме ТИР?

2

Анонимен

преди 8 години

Все повече виждам безумно спрели автомобили ограничаващи видимостта на рискови кръстовища, просто защото така им е било най-удобно.

1

Анонимен

преди 8 години

Какво значи "спрели на кръстовище автомобили"?Паркирали ли са там? Спрели са на кръстовището да си побъбрят ли? Нещо сбъркано има в тази новина.Нормално е да заобиколиш спрели ППС. Разбира се трябва да внимаваш като ги заобикаляш, но да спрат на кръстовище ми идва в повече. Очевидно спрелите а кръстовището ППС са преките виновници за смър*та на човека.

fallback