Снимка: Булфото, архив
fallback

20-годишен травестит е бил прострелян, докато чакал клиенти на русенския бул. "България", място където въпреки контрола на полицията, се предлагат платени плътски услуги.

Въпреки че бил прострелян, самият травестит се е обадил на спешния телефон тел. 112 и се е оплакал, че около 19,30 ч. в четвъртък по него гърмял преминаващ клиент.

Той признал пред пристигналия мотопатрул, че стоял край една от бензиностанциите по международното трасе Букурещ - София.

До него спрял лек автомобил "Ауди", тъмен на цвят.

През сваленото стъкло на предната дясна врата се показал непознат млад мъж, който гръмнал с пистолет по него.

Травеститът обаче не могъл да опише подробно колата, нападателя и шофьора.

Простреляният е прегледан в спешно приемно отделение на МБАЛ - Русе, където лекарите открили 4 мм раничка на едното му коляно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

пешо

преди 8 години

не мисля, че е уместно да се подигравате щом става дума за прострелян човек. няма значение какъв е. щом не е убиец, изнасилвач, побойник или крадлив политик, значи не го е заслужавал.

13

баба Вуна

преди 8 години

Другия път дано с бренеке да го гръмнат.

12

Петърчо

преди 8 години

От една страна пише че по него стрелял клиент а от друга че пострадалия не е успял да разпознае нападателя. И господа журналисти как решихте че е клиент след като няма подобна информация? Или звездите ви го говорят? И редно е да се вземат мерки против тези извращения. И какво като са по-различни това означава ли че трябва да парадират сексуалната си ориентация на публични места? Да не говорим че проституцията във всичките и форми е забранена. Не на хамериканските "ценности" !!!

fallback