fallback

Общ преглед

Пореден тежък инцидент на пътя отне човешки живот. Снощи на Околовръстния път на София автомобил излезе от пътя и се преобърна в дере, като при инцидента загина мъж на около 40 години. Той се е возил на задната седалка.

Oще по темата

Водачът е карал с висока скорост и не е успял да овладее колата, което е довело и до трагичния инцидент. Шофьорът е настанен в Университетска болница "Св. Анна" в тежко състояние, третият пътник в колата е с по-леки наранявания.

"Високата скорост е причината за това тежко произшествие. Автомобилът се е движил с много висока скорост в посока Симеоновско шосе. В един момент автомобилът се завърта, удря се в разделителната ивица, която е широка около 2,5 метра, поднася странично, преминава в локалното платно, прехвърля се през мантинелата и се забива в брега на рекичката, която минава покрай пътя", съобщи за Нова телевизия началникът на столичната Пътна полиция Тенчо Тенев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 8 години

В българия има 500-1000 джигити, половината от София, Пловдив и варна и останалите от малките граджчета. Нека да вкарат 20-30 човека в затвовора - дори за дав месеца да е - , останалите ще се стреснат.

49

Анонимен

преди 8 години

нека сме наясно като се движиш с ниска скорост няма как да направиш катастрофа - спирачките ти държат, ти имаи добра видимост и т.н. Като се движиш бърз трябва да се реагира за стотни от сукндата.В града позволената скорост е 60 км, извън града - 80-90 км, освен по определени участъци, а по магистралата - до 100. Ежденвено виждам коли дад фучат по магистралата с 200 км в час, или беемвета да минават на червето в София с 80-90 км В час - послре защо има катастрофи.

48

Гочо

преди 8 години

Това става, защото са ни такива пътищата и защото инструкторите учат курсистите, да се тътрят с 10км/ч и не им позволяват, да усетят колата как се държи със 100 или повече километра в час! Трябва, да се върнат скоростните отсечки при кормуване и извънградското шофиране! Трябва, да се обучават и за екстремни ситуации! Не е възможно хиляди хора, да допускат една и съща грешка, тогава вината се търси другаде! Има специални курсове по екстремно шофиране... трябва да са задължителни или в курса

fallback