Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицаи от Омуртаг установиха 44-годишен мъж, който e застрелял две кучета, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

Преди дни в полицията в града е получен сигнал от 31-годишна жена от село Паничино, община Омуртаг, че на 5 октомври около 18.30 часа на поляна, намираща се на около 400 м от същото село, неизвестен извършител е застрелял кучето й от порода "кангал".

При извършения оглед на местопроизшествието в близост до трупа на кучето е намерено второ застреляно куче с неустановена порода.

След проверка е установено, че извършител на престъплението е 44-годишен мъж от село Красноселци, община Омуртаг. Той е стрелял по животните със законно притежавана от него ловна пушка. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

До georgiev

преди 8 години

Прочети си какво си написал в пост номер 18 и кажи кой е закона, който визираш!Отсега ще ти кажа, че няма закон, по който да се извършва това, което си написал там. Написаното е явно избиване на комплекси.

26

До georgiev

преди 8 години

Отдаван разбрахме, че изпитваш ужасен страх от кучетата, но кажи това дето го цитираш по член 40 от единия закон имащ може би някакво отношение по случая, от кого се извършва, унищожаването от кого се прави? Нали се сещаш, че не може всеки комплексар да пуца където му падне? После как ти се струва текста по другия закон? И пак, всички разбрахме, че те е страх от породата кангал, а вероятно и от всички останали, които усещат когато някой го е страх и започват да се бъзикат с него.

25

Анонимен

преди 8 години

Децата ги газите с колите,А кучетата ги пазите ,с полиция.Защо ли при война ,казват, първо изяждали кучетата и котките?

fallback