Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

56-годишната Наталия Стаматова, зверски убита тази нощ с юмруци от приятеля си Димитър Радев, последно е работела като чистачка в известен бургаски ресторант.

Жената имала две деца – дъщеря на 25 и син на 27 години, съобщава "24 часа". До преди час почернените деца са били разпитвани от полицията.

Те заявили, че почти не са поддържали контакт с майка си, защото живеели с баща си, който е българин.

Задържаният Димитър Радев остава в ареста и най-вероятно до края на деня ще му бъде повдигнато обвинение, казаха от полицията.

Oще по темата

Жената живеела в партерно помещение в бл.113, който е на метри от Морската градина в Бургас. Снимки на Булфото разкриват, че тя е битувала бедно, почти в крайна мизерия.

Само една улица дели жилището на жертвата с това на убиеца. Той живее в съседния бл.37 в жк. "Лазур" заедно с баща си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Снимки 6 и 7 не съответстват на останалите, които пък не съответстват на текста, че жилището било на 1-вия етаж, а се вижда вертикалната стълба към покрива. Dnes.bg манипулира психологически аудиторията си.

12

бивши съседи

преди 8 години

Не е за вярване,че всичко това се е случило с Наташа.Живяхме в един вход в "Славейков".Докато съпругът й беше жив,бяха много задружно семейство.Тотално се пропи след смъртта му.Децата й са възпитани и добри.Тя беше много добра майка,невероятна домакиня и чистница,любяща баба.Голям естет.Не мога да повярвам,че тая бъркотия е в нейното жилище което е закупила след като продаде в "Славейков".Алкохолът тотално я е сринал.Споделяла е,че не може да се пребори с пиенето.Беше добър човек.Вечна й паме

11

Теди

преди 8 години

Горката жена цял живот е живяла мизерно и бедно и такава жестока смърт.Като чета само и ми става лошо. И за всички останали зверски убийства- онова дете ,което баща му го беше убил . И още толкова много други...Има толкова много жестоки хора, как е възможно да няма капка доброта в тях.

fallback