Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Само в рамките на един ден столичните пътни полицаи са документирали 115 случая на превозни средства, паркирани в противоречие със законовите разпоредби.

Шофьорите оставили колите си на пешеходни пътеки, спирки на масовия градски транспорт, кръстовища, тревни площи, тротоари, без да се съобразят с пътните знаци и маркировки, съобщиха от МВР.

По-голямата част от нарушенията, установени през вчерашния ден, са в районите на спирки.

Собствениците на сниманите автомобили ще бъдат призовани в "Пътна полиция", за да се запознаят със заснетото нарушение. Според тежестта му, те ще бъдат санкционирани с фиш или акт.

Този вид нарушения се документират от мобилните камери на отдел "Пътна полиция" от 1 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 8 години

Първо да се направят достатъчно паркинги в София и тогава да се глобяват тези, които са оставили колите си на тротоарите. Да се разчертаят места за живеещите на дадена улица, пред блоковете и да имат право да паркират там само тези, за които местата са предназначени. Останалите - на паркинг. Така ще се отучат да ползват колите си за малки разстояния.

40

Анонимен

преди 8 години

115 мога да преброя за не повече от 30 минути.

39

??????

преди 8 години

Абе вие нормални ли сте ???? ХАхахаххах вика 115 случая за ден ? И още 10 коли не са снимани че са на полицаи техни хора и още 50 коли че се прозяват цял ден и още 100 коли щото са мигнали и още 200 коли щото ги мързи,айде стига,ако е полиция на място,за един ден поне 800 до 1000 нарушения може и повече ще засекат,по сериозно,стига с дребните глупости излагате се !!!!

fallback