Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Млад мъж е пострадал, след като се сбил с група роми, в опит да защити приятелката си. Инцидентът се случил в махала "Предел" в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден към полунощ. По първоначална информация до саморазправата се стигнало след като пияни мъже от ромски произход започнали да обиждат млад мъж и жена, които минавали покрай заведенията в района на чешмата.

На място веднага са изпратени екипи на полицията в Благоевград. Около 20 служители на реда взели участие в разтърваването на боя, който започвал на три пъти.

От спешния център в областният център уточниха, че към 2 часа след полунощ за лечение е постъпил младият мъж, който се сбил с пияните роми.

Тази сутрин той ще бъде изследван в отделението по образна диагностика за да се установи какви са неговите наранявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 8 години

Имаше един репортаж на Бенатова за проблемите с "ромите". Или пък да ги наричаме ромеите. Хм, само една буквичка разлика. Та тя горката, беше много натъжена, че те не се интегрирали. В същото време малки ромейчета крещяха: "българите на кайма!". Ето на това му се вика етническа толерантност! Бенатова обаче не каза и думичка по въпроса за каймата. Тържество на толерастията. Хайде, приятна вечер! Все пак още не сме достигнали Германия. По толерастията де, някой да не помисли за заплатите.

50

Анонимен

преди 8 години

20-30 litra benzin po cqlata mahala vecherta i Edno kibritche i cqlata mrasotiq shte se izchisti

49

Енио

преди 8 години

Е добре де, кой иска нация, която може само да мете улици и да чисти ***? Нещо не мога да схвана идеята .....

fallback