Снимка: Булфото, архив
fallback

14-годишно момиче и 18-годишно момче са загинали при катастрофа по пътя за Ямбол, преди разклона за село Камен, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Сливен.

Инцидентът е станал снощи около 21.19 часа.

19-годишният шофьорът на колата, в която са пътували двамата, е изгубил управление и се е преобърнал в канавка  извън пътя.

Шофьорът и возещото се на предната седалка 16-годишно момиче са получили леки наранявания, без опасност за живота.

Пробата за употреба на алкохол е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Без Значение

преди 8 години

Абе хора, как може да мислите по този начин? Какво значение има къде са ходили в 21 часа??? Какво значение има на колко години са??? Това е човешки живот, никой не е застрахован от нещо подобно. Не съдете какви са били и къде са ходили. Поставете се на мястото на родителите им, замислете се дали щяхте да мислите така, ако недай си Боже, вашите деца бяха на тяхно място. Мислете преди да пишете грозни коментари, които всеки може да види, бъдете съпричастни, не ги хулете. И вие не сте застраховани!

16

Доротея

преди 8 години

Понякога и внимателно да шофираш пак може да станеш жертва на катастрофа.Така ,че мили хора не хулете и не съдете ! Жалко за погубените млади хора, тъжно ми е и за живите, те цял живот ще носят това бреме. Това е трагедия за всички.

15

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно оцелелите са били с колани, тези отзад - не. Жалко за загиналите младежи. Учете децата си от малки да слагат колани, може да спаси живота им някой ден!

fallback