Снимка: архив, Булфото
fallback

28-годишна жена е загинала, а двама са пострадали тежка катастрофа в сeлo Пъдарско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за ПТП-то е подаден снощи в 22:40 часа.

Установено е, че неправоспособен водач е карал лек автомобил "БМВ" с несъобразена скорост и вследствие на загуба на контрол се е обърнал извън пътното платно.

На място е починала 28-годишна пътничка. 34-годишният шофьор от село Дълго поле и третия пътник са откарани в болница.

Полицията разследва причините за катастрофата, образувано е дознание.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

Интересен народ сме ние. Пийнем вечер 3-4 ракии и нема такива юнаци. Сутринта смотани и неизкъпани, махмурлии, като мишки превиваме гръб пред силният който ни краде и унижава, и свеждаме смирено поглед и главичка, а сме ве се канили вечерта, утре ще види той. Ако дойде по-слаб и безпомощен, нема удържане, мачкай! Появи ли се силният гад, виднага му угодничим, дори се снимаме с него, целуваме му г. Достойнство няма. Ето защо ще ни правят на маймуни и ние ще им благодарим за "бащинските" грижи.

16

До 19 <do 14>

преди 8 години

Дай тогава определение за несъобразена скорост, но да не е кръгово определение и да може да се използва по време на движение, така че да съобразявам скоростта. Мога да ти подскажа - няма такава дефиниция. Единствената дефиниция, за която се сещам е следната:Несъобразена скорост е скоростта, с която си се движил, когато е станало произшествието.Схващаш ли - винаги си виновен, с каквато и скорост да се движиш и тук инструкторите нямат нилакво отношение. Май сега се обучаваш за шофьор.

15

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗащото законите не се спазват от държащите власттапоказва се че който спазва законите е бунак.ЦЦ с 6 апартамента - невинен.ЦВ - с фалит на банка - невиненГарантирано от ГРЕБ

fallback