Архив: Булфото
fallback

Трима души са задържани във Варна непосредствено след сделка с наркотици, съобщиха от апелативната прокуратурата в града. Между задържаните има и полицай, служител в Пето РПУ на Златни пясъци.

Спецоперацията е проведена на 2 срещу 3 септември под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура във Варна с участието на органите на ОД на МВР и отдел „Вътрешна сигурност.

В Окръжна прокуратура във Варна е заведено досъдебно производство по НК срещу тримата, които в съучастие са държали и разпространявали високорискови и рискови наркотични вещества.

След оценка на събраните доказателства наблюдаващият прокурор ще реши дали да поиска „Задържане под стража”.

В момента се изготвя съдебната експертиза за откритите наркотици по вид и количество. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

В България е пълно с агнета!!! Никой от пишещите по-долу не се замисля и кълве яко на новината,в която е важно да има думи,като "скандално","полицай" и т.н. Този полицай хващаше много престъпници,включително и за наркотици.Вариантите са много-може да е престъпник,да е ликвидирал конкуренцията...може и да е натопен,защото пречи.....може още куп неща. Всяко обвинение трябва да се докаже и да бъде осъден, и докато това не стане ,той не стане,не е престъпник. Ползвайте по-често това между ушите!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Родната милиция на пази !Станал е полицай за да продава дрога без проблеми с ПОЛИЦИЯТА !Кой го направи полицай и за кого работи !Той и Бойко така започна а сега управлява всички БАНДИТИ в БГ !!!Това е истината колкото и да ви е чудно !Учителките са *** а ченгетата работят за бандитите в БГ !

7

АНОНИМЕН

преди 8 години

ТРИМА Е ЗНАЧИ ВЕЧЕ ИМАМЕ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА САМО ДЕТО НЕ СА ХВАНАЛИ И ДРУГИТЕ . ЩОМ ИМА ЕДИН ПОЛИЦАЙ , СЪС СИГУРНОСТ ИМА И СЪДИЯ , И ОЩЕ ЕДИН КОЙТО ДА ПОСРЕДНИЧИ С ПАРИТЕ . ЕЙ ВИЕ ТАМ ОТ НС КОГА ЩЕ СЕ СБОРИТЕ С КОРУПЦИЯТА , ЧЕ ДА СИ ПОЧИНАТ ТИЯ ЗАКОНИ . АМИ ТЕ СЕ УМОРИХА ОТ КУНДЕНЕ И ПРЕМЯТАНЕ БЕ ХОРА

fallback