Снимка: Булфото, ахрив
fallback

54-годишен мъж е загинал на място след тежък пътен инцидент на АМ "Тракия", съобщиха от МВР-Пловдив.

Пътният инцидент е станал тази сутрин на 143-ти км в посока Бургас, като сигналът за него е подаден на тел. 112 в 9.30 часа.

По първоначални данни влекач "Волво" с полуремарке блъснал спрял в аварийната лента лек автомобил "Рено".

В леката кола са били 54-годишният шофьор, от Видин, и 38-годишна жена. При удара мъжът загинал на място, жената няма тежки травми.

Товарният автомобил е управляван от 43-годишен мъж от Бургас, който е тестван с дрегер за алкохол, и техническото средство отчело 0,2 промила.

Местопроизшествието е посетено от служители на пловдивския сектор "Престъпления по пътищата". Извършват се огледи и до приключването им движението се осъществява в крайната лява лента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

dgs

преди 8 години

Тираджиите масово карат в аварийната лента, а КАТ спят. С какво този невинен човек заслужи такава съдба? За пореден път го казвам: КАТ трябва да бъде в трафика, в движението, а не в храстите

31

Анонимен

преди 8 години

Доста често започнаха да се случват такива катастрофи, тир или камион, блъска спряла кола в лентата за принудително спиране /аварийната лента/. При това прекалено много станаха тези тирове и камиони, които карата в аварийната лента. Май пак КАТ не си е на мястото.

30

До 28 Кон

преди 8 години

Очаквал си ... Май често ти се случва ...

fallback