Снимка: Reuters, архив
fallback

Автомобилите на директора на ДЮШ на ЦСКА Спас Джевизов и на треньора в школата Антон Димитров са били запалени пред домовете им, съобщиха от клуба.

И двата инцидента са станали към 3.30 тази нощ.

"Днес нямаме нужда от подобна агресия, днес имаме нужда от концентриране на усилията на цялата армейска общност, за да върнем нашия ЦСКА там, където му е мястото", категорични са червените.

Ръководството на ЦСКА изразява категоричната си подкрепа към Спас Джевизов и Антон Димитров и осъжда палежите. От Борисовата градина призовават органите на реда да свършат работата и да открият извършителите.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

продай си душицата

преди 8 години

Това са разни треньорчета бездарни ,които са толкова нагли ,че и майка си ще продадат .Това са 'митничарите" в футбола ни..нямат срам.Наглеци.

14

продавам си душата

преди 8 години

каква армейска общност какви пет лева..сериозно ли там няма "армейци" там само разни чичковци ,които за да пуснат някое талантливо момче в игра трябва родителите му да се разделят с баснословна сума пари,ако нямат то може да е гений но ще стои на скамейката ,докато някой друг ,който е бездарен ще играе,защото родителите му са изпълнили "финансови условия".Жалко талантите или не играя или се отказват ,защото нямат средства за да ги пускат в игра и идват някакви заможни куци коне..

13

муспи

преди 8 години

Червените *** мислят че за тях се пали?! Това е само началото - Белене се възстановява за да поеме сто хиляди канибала! Започва доживотна гавра с другарите.

fallback