Снимка: Dnes.bg
fallback

Трета кола, управлявана от неправоспособен водач, е причинила тежката катастрофа, станала снощи на пътя Пловдив - Първомай, в района на Кемера. Това съобщиха за Dnes.bg от полицията в Пловдив.

"Фолксваген Голф" със софийска регистрация, пътуващ в посока Пловдив се размаза в немския "Мерцедес". Голфът влязъл в насрещното движение, след като БМВ, управлявано от 35-годишен мъж от Ново село, го ударил отзад. След което се стигнало до адския сблъсък.

Oще по темата

Според първоначалните данни, лек автомобил със софийска регистрация се завъртял на пътя и се врязал в насрещно движещия се "Мерцедес". На място са загинали двама столичани от първата кола – 46-годишният шофьор и негов спътник, на 44 години.

В болница за наблюдение са настанени трима чужденци, пътували в мерцедеса – водачът на 46 години, 45-годишна жена и 20-годишен младеж.

"В хода на предприетото разследване служители от сектор „Пътна полиция” установили, че причината за сблъсъка бил лек автомобил БМВ, който се е движил с несъобразена скорост спрямо метеорологичната обстановка и поради неспазена дистанция ударил отзад "Фолксваген"-а", казаха още от МВР-Пловдив.

Неправоспособният водач на 35-години от Ново село напуснал местопроизшествието, но след кратко издирване тази сутрин е установен и задържан.
 
Образувано е досъдебно производство и работата на разследващите продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 8 години

Неправоспособният водач на 35-години от Ново село напуснал местопроизшествието,==================================На 35 да нямаш книжка, това означава, че никога не си ходил на училище. Познай какъв е!

29

Георги Георгиев

преди 8 години

1) Живея от 25 год. в Маями. Беше 14 часа с много слабо движение на главна улица. Бях спрял на червен светофар с новият си Ф-150 пикап и нещо ме накара да погледна вътрешното огледало. Д*исла шофираща Понтиак Гранд-АМ, държейки телефон до ухото си, с пълна скорост връхлиташе върху мен. Без да имам възможност да направя каквото и да е било, аз само се вкопчих във волана и замръзнах в очакване на страшен сблъсък. Целият ми живот се изниза в ума ми за секундиte преди катастрофата.

28

Георги Георгиев

преди 8 години

2) Кифлата така и не намали скоростта си, около 50км.ч, преди удара. Моят страх беше тя да не ме отхвърли между колите движещи се напреко, които да ме довършат. Бях вложил всичката си сила в натиска на спирачния ***, когато тя се вряза в моят пикап. В следствие на скоростта, колата и влезе под моят пикап дотам че задните ми гуми бяха влезли през предното и стъкло!

fallback