Снимка: МВР
fallback

При специализирана полицейска операция служители на ГПУ-Петрич са открили в къща в село Скрът 237 грама суха маса и 8 кг зелена маса, реагиращи на канабис, съобщиха от полицията.

В съседно дворно място са открити още растения, реагиращи на канабис, с общо тегло 95 кг. Сухата маса е иззета. Растенията са унищожени. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е районната прокуратура.

Граничен полицейски наряд от ГПУ Ивайловград пък спрял вчера за проверка лек автомобил "Форд", управляван от 54-годишен мъж. В багажника на автомобила граничните полицаи са открили кашон с 19,375 кг нарязана листна маса тютюн без акцизен бандерол.

На водача е съставен административен акт, уведомена е районната прокуратура. По случая е заведен заявителски материал, акцизната стока е иззета и предадена на митническите власти. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Или като масло и олио, направо си става лекарство и перфектна хранителна добавка, а семената се чупят от полезни вещества! Също не виждам нищо нередно да го употребяваш от време на време като опиат, който е един от най-безвредните на планетата, все пак няма нито един смъртен случай, а негативните последствия повечето са заблуда. Алкохола нанася мн по-големи вреди на организма, както и тютюневите изделия, особено онези с химикалите в хартията.

12

Анонимен

преди 8 години

Това се опитвам да кажа, канабисът е по-безреден от днешните храни, той даже е полезен, особено ако се приготвя като храна, ама кой да те чуе и разбере, те вече за зомбясали повечето и те гледат с отворена уста, от която се стича лига.

11

Анонимен

преди 8 години

Сиренето отдавна не е сирене --а сбор от адитиви/подобрители/ на изходната суровина .Млякото го ползват вече само за оцветител.Направете СПРАВКА:--колко са кравите в България....--и колко сирене се произвежда месечно!ИСТИНАТА ВЕДНАГА ЩЕ ЛЪСНЕ!КОЙТО ПРОИЗВОДИТЕЛ, КАЗВА ,ЧЕ НЕ ПОЛЗВА "ПОДОБРИТЕЛИ" ---НАПРАВО ВИ ЛЪЖЕ В ОЧИТЕ!

fallback