Снимка: Булфото
fallback

Задържан е извършителят на жестокото убийство в ямболското село Маломир, съобщи премиерът Бойко Борисов, който днес посети Сливен.

Oще по темата
Жената е била изнасилена и убита по особено жесток начин, като е била ударена и горена. ДНК-то, намерено на мястото, е съвпаднало напълно с това на задържания, който е рецидивист, съобщава “Фокус”.

Бойко Борисов благодари на служителите на полицията в Ямбол, както и на колегите им от ДНК-лабораторията в Бургас. Там е било получено потвърждение за изнасилване на жената. "За нас сто процента е той, защото има съвпадение на ДНК и на дрехи", посочи Борисов.

Престъплението е извършено на 30 юли, а трупът на жената, която е англичанка, бе намерен по-късно край селото. Жертвата, на възраст около 60 години, е излязла около 22.00 часа вечерта да разходи двете си домашни кучета и не се завърнала у дома си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

123

преди 8 години

След като е рецидивист (без значение от кой етнос) КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ НА СВОБОДА?!?!?

47

салих

преди 8 години

Като не показват лицето на престъпника, властите карат хората да мислят ,че всеки ром е потенциален престъпник и убиец.Така се създава напрежение между етностите.Затова има и скинари и с оснавание. Защо в САЩ показват и по телевизия и по вестници убийците , а у нас не? На кого правят услуга законите?Как да се предпази населението , като след два -три дни тези индивиди са на свобода?

46

марин

преди 8 години

Защо изтрихте написаното от мен?Мислите ли , че не трябва да се показва образа на убиеца , защото утре ще излезе от затвара и ще извърши същото? На коя страна сте - на убиеца или на мирното население? Защо го изтрихте?

fallback