Снимка: Булфото
fallback

30-годишна жена загина след като самокатастрофира в крайпътно дърво на главен път I-8, посока Садово, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за инцидента е получен в събота около 11:00.

По първоначални данни лек автомобил “Тойота”, управляван от 30-годишна жена от Пловдив, поради движение с несъобразена скорост, излиза от пътя и се блъска в крайпътно дърво, отскача и се удря в паркиран извън пътя микробус “Форд”.

Жената е откарана в болница, където малко по-късно е починала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

ЕЙ не разбарха че с кола не може да се лети? А и тези дървета само се пречкат по пътищата. И аз мога да натискам газта без да мисля не само вие. Ама не го правя. Защото кола не се кара с крака а с глава и мозък. Само че много от племето мозъка не им е в главата а в краката. Ей от там идва проблема с катастрофите.За да караш кола се иска мозък който липсва в много глави. От 30 години карам автомобил всеки ден и никога не съм предизвикал катастрофа. Защото карам с главата а не с краката.

13

111222

преди 8 години

и пак тълкуването "несъобразена скорост" ако е шофирала със позволената скорост ? а имало дупка на пътя ? кво правим...най-лесното умрелия е виновен.

12

Анонимен

преди 8 години

Някаква пиянка иска да ни внучо че ако ударим сърна ще ни съставят аякт.Алоооо, алкаж смотан- що нйхе си гледаш пиенето и не престанешда дразнош хората с *** си пиянски коментари, бе убит алкохолизиран нбещастник?

fallback