Снимка: Reuters, архив
fallback

Велосипедист е бил убит от неизвестен шофьор тази нощ на пътя Пловдив - Карлово, съобщиха от полицията в Пловдив.

Униформени от Хисаря изясняват обстоятелствата около тежкия инцидент. Днес към 3.30 часа на тел. 112 е получен сигнал за починал мъж в участъка между разклона за селата Царимир и Калояново. Местопроизшествието е запазено и са предприети действия по разследване на случая.

При огледа в близост е намерен велосипедът на мъжа, но самоличността му все още се установява. Предполага се, че смъртта е настъпила в резултат на удар от неизвестно моторно превозно средство, а виновният водач е избягал.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Окръжна прокуратура - Пловдив. Работата на разследващите продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

партиен член

преди 8 години

Ако това стане на магистралата Пловдив - София кой ще е виновен?Редовно се разминавам с велосипедисти там.

8

спица

преди 8 години

Не оневинявам никого, но всички участници в движението се държат така сякаш са сами на пътя. Едните шофират с превишена скорост, другите управляват велосипед по средата на платното без отличителни знаци, а пешеходците - те са ненадминати по нарушения.

7

до 5

преди 8 години

като приключи разследването, тогава се пише, какъво е установено, преди това може само се предполага, колкото и очевидно да е. Критикувайте, това от което разбирате ;)

fallback