Снимка: Булфото, архив
fallback

Тежка катастрофа е станала на входа на квартал Меден рудник, предаде "Фокус".

Лек автомобил се е преобърнал, участник в катастрофата е и тежкотоварен автомобил, който е със смачкани брони.
При инцидентът е пострадало и 2-годишно дете, което е настанено в болница с опасност за живота.

На място са пристигнали екипи на КАТ и гражданска защита, полиция и линейка на „Бърза помощ”. Движението в района е сериозно затруднено.

По първоначални данни лек автомобил "Ситроен", управляван от 40-годишна жена от Пазарджик, се е движел с несъобразена с пътните условия скорост, като в района на разклона за кв. "Горно Езерово", водачът губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и блъскайки се последователно в пътуващите в посока Бургас–център товарен автомобил „Мерцедес” и лек автомобил „Мазда”, се преобъръща на пътното платно.

При катастрофата са пострадали пътуващи в лек автомобил "Ситроен" 44-годишен мъж, съпруг на шофьорката, както и 2 годишното им дете. Мъжът е настанен в бургаската болница с фрактура на три ребра, без опасност за живота. Далеч по-тежко е състоянието на 2-годишното дете, което е получило черепно-мозъчна травма, настанено за лечение в отделение „Реанимация” на МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

Има друг участник който е предизвиква катастрофата, син форд рязко изпреварва тролей който тръгва от спирката и така пресича пътя им! Жената го избягва с маневра за да не се блъсне в него и така се удря странично в малък камион в насрещното платно, при което се завърта и колата остава перпендикулярно в насрещното платно и следва удар от кола, която ги обръща на левите врати!Тази кола (син форд) на който никой не е успял да види номера защото всичко става за миг просто си продължава по пътя!!!

10

nqkoisitam

преди 8 години

До ba siЕ ...те не са били от там .....

9

nqkoisitam

преди 8 години

До коментар 8 ....Прав си за столчето,но като знам колко отговорни родители има,който даже не ги закопчават...едва ли е щяло да бъде в полза...А до това,че няма как да е влязал в насрещното мога да кажа само,че има как ....Виж по добре снимките,щом не си бил там да разбереш къде точно се е случило ( който не познава маркировката така се случва ) и къде почва мантинелата ....Искрено искам детенцето да се оправи .... !!!И не забравяйте,че шофирането не е децка игра....

fallback