Снимка: Булфото
fallback

Катастрофа, която изненадващо се размина без жертви, предизвика 21-годишен пиян шофьор в Русе. Младежът преобърнал автомобила по таван, след като се оставил да бъде гонен от полицаи. Екшънът се разиграва само на метри от автобусна спирта, предаде Нова тв.

Екстремната случка станала около 6.30 часа рано тази сутрин. Пияният се връщал от заведение, където се наливал цяла нощ. Именно заради него били извикани органите на реда. На провинилия се е съставен акт за нарушаване на обществения ред. Въпреки изпитото количество алкохол, човекът седнал зад волана с още двама приятели, но бил засечен от полицаите. Така започнала и гонитбата. По случайност пътниците са се разминали с леки наранявания.

Единствените пострадали са три автомобила, паркирана на злополучната улица. След направена алкохолна проба, дрегерът отчел, че шофьорът е с 1.7 промила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

До 5

преди 8 години

Щом за безрасъдството на водачите се съди по това в кой град живеят, то тогава София ще бъде най-безопасният град. P. S. А на тебе лично - поредният комплексиран " Столичанин в повече", ***! Извинявам се на всички останали нормални столичани!

8

Анонимен

преди 8 години

огато една нация е ПРОСТА и НЕВЪЗПИТАНА да иска тежки наказания.За качествените нации това не е на дневен ред защото НИКОЙ не се държи по подобен начин.Лошото е че глобализацията изпусна *** от гетата (източна европа, балканите, южна америка и Африка) и те заляха качествените народи с простотията си.Процеса тече от средата на 80-те години на миналият век и спасение НЯМА.

7

голема секира требе

преди 8 години

за очовечване на *** камикадзета ,убиващи и невинни хора трябват чудовищни наказания.аз като служител в ресторант съм се разписал на декларация, уведомяваща ме,че според закона на Аляска ако сервирам алкохол на лице под 21 години мога да вляза в затвор за до 5 години и глобен със до 50.000 $

fallback