fallback

Общ преглед

Известният в годините на силовите групировки Лъчезар Иванов - Терориста, приближен на Мето Илиенски и приятел на братя Галеви, е мъжът, oткрит мъртъв, с огнестрелна рана в автомобила си в столичния квартал "Бояна".

Терориста е един от основателите на ВИС, авер на Георги Илиев, съобщи "Булфото".

Първоначално бе съобщено, че мъжът е убит, но криминалистите разглеждат и версията за самоубийство.

Не се изключва пък самоубийството да е инсценирано от килърите му, ако се докаже, че има такива.

Сигнал за случая е постъпил в полицията около 09.00 ч. тази сутрин.

Случайно преминаващи хора забелязали от автомобилите си паркиран джип Audi Q7 в отбивка на пътя на ул. "Беловодски път".

Пристигналият на място полицейски екип установил, че бизнесменът, за когото първоначално бе съобщено, че няма крими регистрации, е прострелян в главата.

Куршумът е пронизал лявото му слепоочие. Оръжието, с което е прострелян, е намерено в автомобила. Полицията продължава с огледа на мястото на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Хъммм

преди 8 години

ЖАЛКО че все още има коментиращи ,които мислят че със смърта на подобни типове ще се реши проблема с престъпността в БГ , все едно да мислиш че ако в една катострофа на пътя загинат 10 човека , ще има 10 работни места повече ..... ееехх Вуте , Вуте

42

Анонимен

преди 8 години

В този сайт кога ще научите какво е прострелян и какво е застрелян?

41

nikolon

преди 8 години

"бизнесменът" ?! Когато медиите постоянно оприличават най-обикновените мутри с бизнесмен, нека не се чудим ,защо думата бизнес или бизнесмен е толкова мразена в България. Нека да бъдат по-прецизни с употребата на тази дума ,защото в България дори и малко все пак има истински бизнесмени,които създават работни места и продукт по честен начин и следователно плащат и данъци.

fallback