Снимка: Булфото, архив
fallback

Психично болна жена е удавила бебето си в река Чепинска.

До трагедията се стигнало, след като 37-годишната майка е избягала от дома си в село Драгиново заедно с 4-месечното си бебе заради семеен скандал, съобщи говорителят на ОДМВР в Пазарджик Мирослав Стоянов, цитиран от „Фокус“.

Близките й са подали сигнал, че тя не се е върнала и полицаи от Велинград и хора от село Драгиново са организирали издирване.

Жената е открита в гората край селото, а малко по-късно е открит и трупът на бебето в един вир на река Чепинска.

„Аутопсията на бебето е показала, че по трупа няма следи от насилие, а то е починало от удавяне”, уточни Стоянов.

Той допълни, че жената е задържана, а по случая има образувано досъдебно производство.

 "Жената си е признала, че е изхвърлила бебето си в реката. По първоначални данни тя страда от параноидна шизофрения”, каза още Стоянов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ИСТИНАТА

преди 8 години

Истината е, че мъжът и преди това е бил толкова, че е започнала да бяга към неин близък, там няма никой,където е отишла, а след това може би се е уплашила, че мъжът и е преследвал и е тръгнала да върши това,което се случи. Вината е нейна, но като се погледне отвътре вината е в нейния мъж,защото е оставил сама да тръгне... нито да се интересува,нито нищо.Това са най-големите слухове,които се носят.

11

Познавам семейство

преди 8 години

с две дъщери. Едната беше първенец на випуска в МЕИ (сега ТУ). На 26-27 г. се прояви шизофренията й, а вече беше родила две деца! Сестра й също завърши висше. При нея болестта се прояви много остро, когато навърши 50 г. Техният баща е знаел, че взима жена от фамилия, в който всеки втори е имал психично заболяване. Неговата избраница на младини била красавица. През целия си живот беше 100% нормална.Всеки носи лична отговорност - този се беше полакомил за хубавица, но създаде две нещастници.

10

Анонимен

преди 8 години

Не знам какви са тези хора, които са сложили минуси на коментар 7Да поощряваме създаването на нови и нови шизофреници ли?!

fallback