Снимка: Булфото
fallback

Извършителят на жестокото посегателство над 27 годишната бургазлийка, Георги Борисов, е убил баба си преди 7 години в Сливен, съобщихаОД на МВР-Бургас.

Бабата на Георги Борисов е била на 65 години и е живеела сама в сливенския квартал "Българка". Жената е удушена на 5 декември 2008 г.

Жестокото убийство е станало след семейна свада. Борисов, който имал неприятности с полицията, заради тормоз над бившата си приятелка, потърсил убежище в апартамента на баба си. Те били в лоши отношения и жената отказала да го пусне да влезе.

Oще по темата

Тогава Борисов първо я душил с ръка, а после – с найлонов плик. След убийството, младежът укрил трупа под леглото, взел бижута и телефон и напуснал апартамента.

За деянието си Георги е получил присъда за убийството, но в събота, когато е била нападната 27-годишната бургазлийка, е бил в отпуск. От официалното съобщение на полицията става ясно, че той и пострадалата са имали връзка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Няма такава държава!

преди 8 години

Какво значи отпуска за такъв хладнокръвен убиец ? Живеем в мега скапана и сбъркана страна! 4-5 полицая/престъпника бият момиче по нощите, убийци в отпуска...

25

Рюхо

преди 8 години

Убиец .... в отпуска ....Сега като го осъдят и за това нападение, да вкарат с него и тия дето са го пуснали в отпуска.

24

L.a

преди 8 години

В България правосъдието липсва !

fallback