Снимка: Булфото, архив
fallback

Млад мъж на 22 години е с опасност за живота след катастрофа, съобщиха от полицията в Благоевград.

Инцидентът е станал вчера по обяд на пътя между Разлог и местността Предел.

Шофьорът е карал с несъобразена скорост, изгубил е контрол над колата, излязъл е от пътя, блъснал е еластична ограда и след това е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е ударил в лек автомобил, управляван от 58-годишен водач от Македония.

Тежко пострадал при катастрофа вчера е и 64-годишен мъж. Пътнотранспортното произшествие е станало на пътя Силистра – село Професор Иширково.

Мъжът е шофирал "Фолксваген Поло" и на разклона за село Полковник Ламбриново е бил ударен от "Нисан Примера".

Получил е тежки наранявания и е настанен в силистренската болница с опасност за живота. Другият водач не е пострадал. Алкохолната му проба е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Несъобразена, с пътните условия, скорост - така се нарича, но като сте си взели книжките с курсове за 1 месец е нормално да не го знаете. Освен това сте нагли простаци зад волана.Скоростта, трябва да е така съобразена, че да можеш да реагираш на резки промени в обстановката на пътя пред теб.С колко се минава покрай спирка на градския транспорт, кажете де ?!Шофирането е проста работа, но не за прости хора.КАТ изобщо не са виновни, просто много техни служители са ***. Но и тези служители са

17

До 13

преди 8 години

Факт е, че никога не можеше да определиш предварително с каква скорост шофираш - съобразена или несъобразена скорост. За да те наказват, че си шофирал с несъобразена скорост, то трябва да има начин да определиш по всяко време каква ти е скоростта - съобразена или несъобразена, а това никой не може да го направи преди да се случи произшествие. Понятието е въведено от катаджийте, за да не се мъчат да определят истинската причина за произшествията, което е трудно за техните умствени възможности.

16

До До 7 "До Ист

преди 8 години

FYI:В ЗДвП намираш чл.20, ал.1 и 2 и ги прочиташ. След това, ако желаеш, може да се осветлиш още по въпроса и на:vas.bg/files/Advokatski_pregled_11-2014/Adv11_2014_2.pdf.Това е страницата на Висшия Адвокатски Съвет, а не форум, а публикациите на нея са предназначени за четене от заинтересованите. Не боли!Изложените писмено тълкувания не са просто нечия гледна точка, а резултат от натрупан опит и знания. Описана е логиката, работата на институциите и процеса на вземане на решения.

fallback