fallback

Общ преглед

Полицията във Варна отцепи тази сутрин района с луксозните къщи в град Игнатиево, за които Нова тв показа, че са вдигнати с пари от джебчийство.

Oще по темата

Акцията се провежда съвместно с НАП – Варна, РДНСК – Варна, служители от община Аксаково и Жандармерията, под надзора на Окръжна прокуратура - Варна. Извършени са няколко ареста. Арестуваните се отвеждат в полицейското управление в Аксаково.

В 3-то РУП-Варна, което според джебчийките, показани в репортажа, ги прикрива, тече проверка.

Общо 14 проверки на физически лица започва НАП след разследването, съобщи информационна агенция "Черно море". Вероятно започнатите 14 проверки ще се преобразуват в пълна данъчна ревизия, прогнозират от НАП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

цигане

преди 8 години

защо чак сега.лед репортажа.какво правихте през другото време.дремахте

16

Анонимен

преди 8 години

Във Варна всеки който си плаща е неприкосновен, преди 2 години една госпожа служител в БЧК преби детето ми на плажа, в Първо районно ме гледаха подигравателно като подавах жалба- какво престъпление било това?????? След голямо нежелание и много упоритост от моя страна и куп свидетели направиха такава проверка, че накрая от Прокуратура ми отговориха видите ли прави сте, но трябва да я съдите по частен път........... Варнааааа

15

Анонимен

преди 8 години

ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ГОСПОДА ОТ МВР. ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ СЕ НАРИЧА "ПРАХ В ОЧИТЕ"ЕТО КАК ТРЯБВАШЕ ДА ПРОТЕЧЕ ОПЕРАЦИЯТА:1. ПРАВИТЕ ВЪТРЕШНО РАЗСЛЕДВАНЕ В ГНИЛОТО РАЙОННО2. АРЕСТУВАТЕ РАЗВАЛЕНИТЕ ЧЕРВЕИ3. ТЕ ВИ СНАСЯТ, КОИ СА КРАДЦИТЕ ЗА ПО-МАЛКА ПРИСЪДА4. ЗАЛАВЯТЕ РОМИТЕ ТИХО И КРОТКО5. ВСИЧКИ СА ОСЪДЕНИ НА КЪРТОВСКИ ТРУД ПО ЛАГЕРИТЕ ЗА ВЪТРЕШНА УКРАСАТАЗИ АКЦИЯ, ТОЗИ ТЪПАН, ТОЗИ ЦИРК Е САМО ЗА ДА КАЖЕТЕ "ЕТО НАЛИ И НИЕ РАБОТИМ, МНОГО РАБОТИХМЕ И НИКОЙ НЕ ХВАНАХМЕ"

fallback