Снимка: БТА
fallback

Съучениците на 16-годишния Георги Игнатов от Националната търговско-банкова гимназия в София, който бе намерен убит в Борисовата градина, са потресени от убийството.

Момчета и момичета, които учат в една смяна с Георги, го описаха пред "24 часа" като добър ученик, много кротко и спокойно момче.

Oще по темата

Класът на Георги е бил разпуснат и освободен от часовете. По думите на децата една от версиите, която се разнасяла из училището е, че момчето е убито от ултраси, защото е било фен на "Левски".

Те изключиха версията убийството да е станало заради момиче, тъй като Георги не е проявявал симпатии към определена девойка.

Учителите разказаха, че в последните години след абитуриентските балове нещастие спохожда училището. Миналата година загинал единадесетокласник пак през юни.

По нареждане на директорката журналисти не бяха допуснати на територията на училището. Гардове следяха за спазването на заповедта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 години

Щом се е докарал дотам, че да го намушкат без обяснения, не ще да е бил много кротък и благовъзпитан.

19

Анонимен

преди 8 години

Лека му пръст на момчето. А всички Вие спрете да си правите гимнастика на пръстите и да си споделяте собствените шизофренични теории. Какъвто и да е бил ултрас или не нищо не оправдава убийството на 16 годишен човек. Човешкият живот все по-малко почва да се цени...

18

Анонимен

преди 8 години

Убиеца е негов съученик.

fallback