fallback

Общ преглед

Автомобил на СОТ и джип "Порше" Кайен катастрофираха късно на кръстовището на бул. "България" и "Тодор Каблешков" в столицата.

По първоначални данни двама са ранени при инцидента и са откарани в "Пирогов".

Не е ясно какво е състоянието им, съобщи Булфото.

Полицията разследва причините за тежкото ПТП, а и издирва очевидци на инцидента, за да разбере кой е причинил тежкия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 8 години

Никой не Ви кара да използвате услугите на тези фирми първо , и второ научете се как да пишете и после плюйте момчетата . Вие поставили ли сте се поне веднъж на мястото на някой от тях да видите какво е ? Не , нали ! Ама всички много знаете те са такива и онакива . Ето затова няма да се оправи нашата държава , всички си правят и говорят каквото пожелаят . Имаш пари копуваш си лачена кола , ама това НЕ значи че трябва да караш като луд . За мен СОТ нямат вина .

20

Анонимен

преди 8 години

Никой не ви кара да ползвате услугите на охранителни фирми!!!!После като ви оберат обвинявайте държавата обществото и който си поискате!И ако някой смята че охранителните фирми са паралелна структура на МВР или не знае законите в собствената си държава или просто се прави на итнтересен по форумите!

19

Анонимен

преди 8 години

До Очевидец 1аз си мислех, че гонките вече са по околовръстното, но явно по бул. България загряват

fallback