Снимка: архив Булфото
fallback

Семейна разправия завърши със смърт във видинско село. 17-годишно момче ударило с дъска баща си, който размахал нож срещу майка му и дядо му.

От удара мъжът загубил равновесие, паднал и ударил главата си в циментова колона на навес на къщата.

Буйстващият баща бил откаран в болница с опасност за живота, а към полунощ починал. Трагедията се разиграла вчера вечерта в село Капитановци, съобщиха от ОД на МВР във Видин.

Непълнолетното момче е задържано с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава, в Районно управление „Полиция” - Видин е образувано досъдебно производство.

Загиналият е на 47 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

69

преди 8 години

До от Сидни Ав$$тралия-7Защо не си завреш тъпия хумор там, където не те огрява слънцето? Става въпрос за житейска драма, в която дете е спасило майка си /явно от такъв като тебе/ и сега ще му се зачерни бъдещето от недомислените закони в територията България.....

17

АНОНИМНА

преди 8 години

Милото дете.Не стига , че яло терор от този звяр, а и пред очите му държи нож насочен към майката и дядото.Сега да го консултират с психолог и да го освободят от всякаква отговорност.Детето е в правото си.Защитава май- милото - майката, която му е дала живот.А побойника си е получил това , което е търсил.Да види как е когато той бие- дали боли?!92519

16

Продълж. на 18

преди 8 години

От удара крадецът получил комоцио и завел дело за нанасяне на телесна повреда. Не знам как са се развили нещата по-нататък.Нужно е да се ревизира онази част от нашите закони, която изяснява какво е допустимо да направи човек при самозащита. Всички знаем, че опасните рецидивисти се стремят да не оставят живи свидетелите, които са ги видели и могат да ги разпознаят. У нас обаче, ако се браниш от такъв и случайно го нараниш, теб считат за виновен!

fallback