Снимка: bTV
fallback

И 15-годишно дете е сред загиналите при трагедията в село Яхиново, община Дупница. Другите загинали са младежи на 17 и двама по на 19. Починала е и жена на 42 години, която е разлепяла рекламни материали. Други двама са ранени.

Линейки и сирени – така жителите на селото разбрали за тежката катастрофа. "За съжаление установяваме, че до тук има 5 загинали млади хора", обясни bTV пред Валентин Гълъбов, РУП-Дупница. Cамоличността на загиналите вече е установена.

"Всичките деца трябваше да ги изпращаме след един месец, след 20 дена трябваше на абитуриентска да сме", казва един от жителите на селото.

Oще по темата

Чули за трагедията, родители търсиха децата си. И пробиха полицейския кордон.

По правия участък се кара бързо, твърдят местните. В колата имало бутилки с алкохол, а хора, видели километража твърдят, че бил заковал на 180.

По първоначални данни катастрофата е причинена от несъобразена скорост на "Фолксваген Голф", обясни шефът на КАТ Дупница Радослав Боюклийски. По тази причина водачът е загубил контрол и се е блъснал в електрическия стълб.

"До стълба са разговаряли двама мъже и жена – загинали са на място при сблъсъка с колата. Един от автомобила е изхвърчал и също е починал. В автомобила са пътували четирима души. В колата е открито още едно загинало момче. Двама са откарани в болницата – единият от тях в "Пирогов", каза още шефът на КАТ.

Местните жители искат да се вземат мерки, защото на мястото често се кара с превишена скорост. Те настояват за полицейски контрол в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

monika

преди 8 години

Пак опряхме до провинция и столица. Вие не разбрахте ли, че като цяло българите вече сме прости ***( а не селяни). Че няма култура, няма ценности, няма възпитание. И не е въпрос на административни области. Въпрос e на чалга, на търпимост към клоуни, които ни управляват, простаци, които се разхождат по улиците и се изживяват на "батки", търпимост към майки, които учат децата си да си изхвърлят *** на улицата, да се държат надменно и надуто. Ей такива неща. Малки, но многобройни

31

133 s

преди 8 години

Kade sa roditelite. Vinata e na roditelite vinagi kogato decata sa nerazumni s deistviata si. Vyzpitanieto veche nikoi ne go ceni.

30

Анонимен

преди 8 години

Абе на бай *** все КАТаджията му е виновен.Като го спира - щото го спира, като не го спира - щото не го спира, като го снима - щото го снима, като не го снима - щото не го снима... Едно е ясно Бай *** е велик и вечно някой друг му е крив, че е беден, *** и живее в коптор.

fallback