Снимка: Dnes.bg
fallback

Зверска катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик в района на Цалапица отне един живот, а други двама берат душа в болница. Причината за челния удар е тройно изпреварване.

При инцидента 54-годишен водач на автомобил с монтанска регистрация не се е съобразил с пътната обстановка и е предприел рисковото изпреварване на два автомобила едновременно, когато е бил ударен от идващ в насрещното ван.

С помощта на пожарникари от колата беше извадена спътничката на мъжа, както и шофьорът да другата кола. Те са откарани в болница в тежко състояние.
 
"Казват тройно изпреварване, но аз мисля, че не е карал бързо, той не вижда добре, за да кара бързо”, разказа пред Dnes.bg Благо Иванов, който е племенник на загиналия мъж.

Пътната настилка в района на инцидента е неравна с множество дупки. Заради катастрофата, на пътя се образува  задръстване.

Близки на жертвата разказаха, че 54-годишният мъж е живеел в ромската махала на Пазарджик и е бил търговец на кожени колани.

"Добър човек беше, на никой нищо лошо не е правил", разказа през сълзи съпругата му, която с роднини пристигна на мястото на катастрофата.

Повече от три часа движението по пътя Пловдив-Пазарджик в района на Цалапица беше силно затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

"Казват тройно изпреварване, но аз мисля, че не е карал бързо, той не вижда добре, за да кара бързо, разказа пред Dnes.bg Благо Иванов, който е племенник на загиналия мъж."Е пич, така ще кажеш, да, роднина ти е, но изобщо това не е вярно! С или без цаиси роднината ти е ХВЪРЧАЛ, за да смачка така колата!!!!!!!

16

Луд с Мотика

преди 8 години

По принцип, тези старите Аudi-та (като това на снимката) са с много здрави каросерии. С колко ли е карал тоя пич за да го сгъне така?

15

Анонимен

преди 8 години

Изтрещя народа. Днес сме минус 5 човека от катастрофи. Изтрещя и изпростя. Изпростя до степен притъпяване на инстинкта за самосъхранение.

fallback