Снимка: Булфото, архив
fallback

Нова трагедия на пътя се разигра малко след 17:30 часа. Петима души загинаха, а други двама са тежко ранени, след като автомобил се е забил и направо е отсякъл електрически стълб в село Яхиново край Дупница.

В резултата на удара, колата се е преобърнала, а част от пътуващите са изхвърчали от нея. Стълбът е паднал върху пешеходци - загинали са трима мъже и една жена. Починал е и шофьорът на автомобила.

Трима са загиналите абитуриенти, които са били на тротоара, и една 74-годишна жена. Починалите са разлепвали и раздавали рекламни брошури в центъра на селото.

Двамата тежко пострадали са транспортирани в спешния център в Дупница, като единият е с опасност за живота и се транспортира към "Пирогов", съобщава "24 часа".

Все още не са ясни причините, които са довели до инцидента.

По-рано днес загина още един човек след неправилно тройно изпреварване на пътя Пазарджик-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

до 49

преди 8 години

Ей мислител КАТ ли е управлявал колата ? Преди да изпишеш роман от глупости защо не се замислиш / ако имаш с какво разбира се /, че КАТ няма как да вкара мозък в някои кратуни, че съзнанието на българинът е пещерняшко,че никой насила не налива алкохол в нечие гърло, че да си възпитан и отговорен е висшо човешко достойнство, че преди да намесиш КАТ има фактор "родители" които изграждат и възпитават личността ? Айде мисли ако можеш, но изглежда тази дейност няма да ти се отдаде, инструмент нямаш !

35

Анонимен

преди 8 години

Защо обвинявате КАТ? Били ли сте свидители когато в село или малък град някой трябва да бъде наказан или глобен? Сюрии приятели и роднини започват атаки върху службата която наказва. И поради този натиск огромен брой нарушения и престъпления остават ненаказани. Така с годините се създава чувство на ненаказуемост. Ето го и резултата. Фучали са през целият ден, десетки са ги видяли, поне един да беше се обадил за едно патрулка. Но, солидарност селска. Сега ще оплакват убитити и пак ще е същото.

34

Анонимен

преди 8 години

Сега разбирате ли причината защо има хора да гласуват за Тикваров? И да призовават Мачкай Бойко. Гласуващите...мачкат.

fallback