fallback

Няколко служители на КАТ-Пловдив са арестувани заради подозрения в корупционни практики, съобщи кореспондентът на Dnes.bg в града под тепетата.

Акцията на полицията продължава и в момента. По първоначална информация задържаните са свързани с за регистрацията на автомобили.

От областната дирекция на МВР на този етап не потвърждават официално информацията за арестувани полицаи, както и по какви причини се извършва проверката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 9 години

Май не тези, които не са шофьори не им е ясно, че шофьорите не желаят да "карат като луди", но КАТ и други държавни и общински органи ги принуждават да нарушават правилата, което все още не означава, че шофират "като луди". На практика е невъзможно да спазваш на 100% закона, когато шофираш, колкото и да се опитваш да го правиш, като една от основните причини е КАТ и без КАТ ще има по-малко каращи като луди шофьори и доста по-голяма толерантност по пътищата.

52

До 49

преди 9 години

КАТ имали превантивна и контролна функция - по-голяма смешка отдавна не бях чел. Какво превантивно правят КАТ - нищо. Какво контролират - пак нищо. Това, че глобяват е съвсем друго нещо - да пълнят бюджета с толкова глоби, както са им спуснали като план. Това означава, че има и други механизми за намаляване на доходите на българите - планът за глобите винаги се изпълнява и преизпълнява.

51

До 52

преди 9 години

Разбрехаме де, всички сме калпави, само ти се свестен. Написа го вече няколко пъти.

fallback