Снимка: БТА
fallback

Трима души загинаха при тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла, съобщиха от полицията в Русе. Инцидентът е станал около 11.20 часа край разклона за Тръстеник. Пострадали са още двама души, сред които дете на 3 години.

По първоначална информация "Рено" с пловдивска регистрация, в което е пътувал сам шофьор, е направило непозволен обратен завой, при което е било блъснато от "Шкода" със софийска регистация, в която пътували трима възрастни и дете.

От удара шкодата се възпламенила, а пътниците в нея били затиснати, като шофьорът е загинал. В болницата са починали една жена и другият водач.

Директорът на областната дирекция на МВР в Русе Георги Великов обясни, че се е наложило екип на противопожарната служба да се намеси, за да бъдат извадени хората от превозното средство.

По-късно бе изяснена самоличността на тримата загинали и на двамата пострадали при тежката катастрофа. В "Шкода"-та са пътували семейство с дете и тъщата.

Загиналият на място шофьор на превозното средство е 41-годишният А.А. от София. Починалите в болницата от тежки травми са 61-годишната Р.С. от Русе и шофьорът на "Рено"-то - 64-годишният И.Ч. от Пловдив.

От полицията обясниха, че състоянието на тригодишното момченце и на 36-годишната му майка - С.А. от София, които също са в болницата в Русе, остава тежко.

Трафикът бе отклоняван по обходен маршрут повече от 4 часа, движението вече е възстановено.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Шоп

преди 9 години

Шопите в провинцията *** като мухи по пътя, мислят си че карат в София и всичко ще им се размине както в столицата....

23

Анонимен

преди 9 години

Как може толкова малко жертви на пътя ??? ЩЕ ИЗОСТАНЕМ С ГОДИШНИЯТ ПЛАН....

22

9784

преди 9 години

Като ще правиш непозволен обратен завой, па поне се огледай!

fallback