Бойко Борисов във Варна. Снимка: Булфото
fallback

Специализирана полицейска акция се провежда във Варна от сутринта. За нея потвърди и премиерът Бойко Борисов при посещението си в морската ни столица.

"Вършат една работа днес, задържат едни хора, да видим дали ще излезе това, за което работят. Надяваме се следобед да имам повече информация, защото трябва да намерят едни неща“, обясни Борисов, цитиран от информационна агенция "Черно море". До момента не е известна целта на акцията и дали има задържани.

Масираната акция е започнала рано сутринта. Служители от Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" претърсили офис на застрахователна компания в района на ЖП гарата, откъдето според очевидци са изнесли компютри. Там се подвизава известното лице на варненския ъндърграунд Иво Иванов-Гела.

По неофициална информация във варненския квартал "Владиславово" пък е претърсен и апартамент на Николай Иванов – Шванца, който не е бил там по време на обиска.

Цяла Варна е завардена от жандармерия. Полиция има на входовете и изходите на града, на Аспаруховия мост,  на пътя за "Виница". В морската столица се намира и директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ico kanadeca

преди 9 години

E (TAPOTO) mnogo + iskam da ti picha ama ot demokratichna gledna tochka mi pozvoliavat samo po 1 na 24 chasa nichto ce ot utre vece nikoii niama da go ceta az chte ti slagam po 1 + na vsicki

12

смешко

преди 9 години

""Борисов от Варна: Задържат едни, да видим какво ще излезе""....... и тоя ни е лицето пред Европа и света..........хахаххаа, навреме се махнах от България !!!

11

конформист

преди 9 години

Научете го да се изразява нормално. има ли тоя имиджмейкер?

fallback